torsdag 21 januari 2010

Ett enkelt trick

Did I disappoint you
Or leave a bad taste in your mouth
You act like you never had love
And you want me to go without

Have you come here for forgiveness
Have you come to raise the dead
Have you come here to play Jesus
To the lepers in your head
Did I ask too much
More than a lot
You gave me nothing
Now it's all I got

You say
Love is a temple
Love a higher law
You ask me to enter
But then you make me crawl
And I can't be holding on
To what you got
When all you got is hurt

Undrar hur det känns att vara kall inombords och inte reagera på yttre händelser. Jag har liksom aldrig testat för det verkar inte var min grej och jag hoppas verkligen att Aron ALDRIG stänger av.
För om man stänger av hur ska man då kunna uppleva det fantastiska och underbara i livet till fullo? Och hur ska man kunna skapa djupa, varaktiga relationer med människor som man påstår sig älska?
Det svåra när man känner saker är dock att acceptera att minnen väcker känslor som ibland gör för ont för att det ska vara sunt. Alltså att nå det där läget då man kan prata och minnas vad som hänt men utan att flippa ut typ.
JAG tror i alla fall på kärleken och det gör man nog om man fått kärlek som barn och därför tänker jag göra allt för att Aron ska veta hur älskad han är. Han kommer då inte bli bortskämd (vissa verkar ju blanda ihop det här med att ge kärlek och att skämma bort) utan bli en trygg person som då i sin tur kan ge kärlek. Och utan kärlek som barn så blir man fucked up. Och så säger folk att det spelar ingen roll vilket dagis de är på för de är ändå så små. Det är liksom fram till 5-6 års ålder som man måste lägga grunden. Klart att ALLT som händer under de åren spelar roll.
Tänk så enkelt det är egentligen. Kärlek ger kärlek och trygghet som ger tillit som ger kärlek generation till generation....Fruktansvärt basic och ändå måste Mary J Blidge sjunga "The One" för att det uppenbarligen finns en massa människor som använder det som de kallar kärlek som vapen och utpressningsmedel. Annars hade liksom inte den sången kunnat skrivas av U2.
One love.

Inga kommentarer: