torsdag 15 oktober 2009

testing testing

I går satt jag och slötittade på teve som jag så ofta gör när Aron somnat och jag ofta är alldeles för seg för att orka med jobb, städning eller nåt annat nyttigt :-).
Hur som helst så fastnade jag för "Bonde söker fru" och sen efter det "Dagens man".
Att kvinnor vill flytta ut på landet och drömmer om en idyll där de själva står i centrum som en tvättäkta och respekterad "bullmamma" är väl ingen hemlighet. MEN efter att också sett dagens man som är en helt annat typ av "dejtingprogram" så började jag fundera. Vad vill egentligen kvinnor ha? Och hur ska man få det man vill ha?
Man väljer såklart inte vem man blir kär i eller attraherad av men för vissa av oss kanske man skulle ha en fin liten checklista i handväskan som man kollar av INNAN man tappar huvudet....

a) första testet-sup honom under bordet och se om han är typen som somnar, halsar öl efter öl, smuttar på en cosmopolitan under en halvtimme, slåss, gråter eller sjunger schlagers. Får han minnesluckor eller ångest dagen efter?
b) andra testet-ta med honom ut på en biltur på landet men se till att bensinen inte räcker. Vad gör han vid ett motorstopp på en öde landsväg? Ropar han efter mamma, slår sönder bilen, hånglar upp dig i baksätet, joggar till närmsta statoil...
Detta säger eventuellt något om hur han kommer reagera i en pressad situation.
c) tredje testet-om du har barn-lämpa över din gullunge i knät och säg att du måste gå på toaletten men kolla i smyg hur han interagerar med din knodd.
d) fjärde testet-vågar han lägga ifrån sig sin mobiltelefon? Svarar han om det ringer när du är med?
e) femte testet-presenterar han dig för sina vänner? Addar han dig på facebook?
f) sjätte testet-OM han presenterat dig för sina vänner alt. du vet vem han umgås mycket med så försök få en uppfattning om vad de är för människor. Ibland så säger umgänget mycket om en person.

Det här vara bara en liten fundering som jag haft på hur folk egentligen väljer partners. Vissa verkar så himla duktiga på det. De lyckas på första försöket och lever lyckliga i alla sina dar. Sen finns det ju en del andra som går på en del nitar just för att de kanske bara KÄNNER efter och inte TÄNKER efter. Bäst är väl om hjärta och hjärna kan samverka.

Ha en bra dag!

Inga kommentarer: